Založ si blog

Som aj ja ignorant?

Tri susedky sa vychvaluvali, jako začali ignoruvat domáce roboty. Prvá, že jennoducho prestala upratuvat a bolo. Celý týden nič nevidela, žánný pohyb a po týnni, aha ho, miluvaný mužíček začal upratuvat. Druhá, že aj ona veru též prestala upratuvat, ale aj prat prállo. Celý týden též nič nevidela, ale potom jej mužíček začal pekne krásne sám od seba aj upratuvat a aj prat. No a tá poslenná sa pochválila, že aj ona prestala upratuvat, prat prállo, ale aj celkom varit. Prvý týden též jakože nič nevidela, ani druhý týden též nič nevidela a tretí týden už jakože začala trocha videt na jenno oko.
Já osobne též prvý týden jakože ništ, ani druhý, ale ani dalšé nehlasujem vóbec v hentéj ankete o najvačšého Slováka. V televízore furt dokola, že oné, hlasujte ludie, hlasujte za henteho a hlasujte za tamteho, pome a friško, friško, lebo za chvílu je konec. Prezentácia kandidátov je úbohá a diskúzia s tým strapatým otrasná. Jako naschvál. V RTVS móhli nakrútit krátke dokumenty o významných Slovákoch aj sami a nie vyhazuvat aj s liceniú od BBC skoro 700 tisíc euro. A nie hentakým švindlom scet zarábat na ludoch a od nich vytahuvat eurochechtáky. O nejakém čistém zisku RTVS silno pochybujem. A o celospoločenském prínose tým duplom. Též by tam móhli začat upratuvat.
Že jenno euro za jennu SMS. Toť. Akurát. Máš ho videt. Preto vám popredku slušno dávam na vedomie, len aby ste to teda jakože vedzeli, že moje euro neuvidzíte. Nie preto, že bych bol lakomý alebo totok alebo hentok. Jako dóchodca si móžem klunne dovolit vyhodit z kopýtka a tak sa rozšupnem, že až no. To nescite vedzet. Ale poviem to. Nech. Ked sa v takémto švungu doplantám a trafím náhodú z poslenných síl do nejakého pohonscinského ponniku, lebo neni na blízku žánný potok, tak som schopný hnedkáj zacáluvat v hotovosci aj za dva deci vody z vodovodu. No a čo. Nevídali. Šak žijem len ráz. Som teda ignorant? No neni som. To len na tútok anketu sa móžem akurát tak to, vyignoruvat.
A o tom to je. A ešče dakujem úctivo za pozornost.

No fúj v parlamente.

15.02.2024

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z [...]

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 186420x
Priemerná čítanosť článkov: 3517x

Autor blogu

Kategórie