Takto sa trafiť do kolena alebo, to sa len tak nevidí.

29. augusta 2019, patriot, Nezaradené

Stalo sa, aj sa môže stať; že sa človek môže trafiť flintou do kolena nešťastnou náhodou. Ale ak sa strelí vlastnou hlúposťou, jednak sa tomu nečudujem a ani ho neľutujem, pretože nemá robiť to, čomu nerozumie.
Včera vymenovala pani prezidentka za veľvyslanca v Saudskej arábii Michala Kováča ml., inak aj vlastným otcom omilosteného podvodníka a spolupáchateľa ďalšieho gaunera a podvodníka.
To, čo sa týmto stalo, jednoducho nemôžem pochopiť. Deň predtým, iba na základe neoverených SMS správ zatracuje štátnu tajomníčku ministerstva spravodlivosti a vyzýva na odstúpenie ju a každého, kto sa v nejakých SMS zjavil, aby vzápätí spravila takúto vec. Pozor, nikoho sa nezastávam a držím sa hesla “Padni komu padni”.
Je mi jasné, že tohto kvázi reprezentanta Slovenskej republiky vymenovala prezidentka na základe predloženého návrhu ministra zahraničných vecí a odobreného vládou SR. Jej právom je zrejme takýto návrh na vymenovanie aj odmietnuť. Navyše, keď sa tvári tak principiálne a nekompromisne voči osobám s pochybným podozrením, že boli v akomkoľvek vzťahu alebo styku so spolupáchateľom tohto pána veľvyslanca.
Mám silný dojem, že pani prezidentke ktosi (tuším aj kto a prečo) podal dobre nabitú flintu, ktorou sa trafila rovno do kolena, ak nie rovno medzi oči. Pretože ak toto nebezpečie tohoto dobre „zakopaného psa“ neodhadla sama prezidentka, mali jej tú flintu vyraziť z ruky jej draho platení poradcovia a ak to neurobili, mala by ich vyraziť ona sama. Inak je to všetko iba obyčajná komédia, či tragikomédia.

P.S. Dnes pri oslavavách SNP v Banskej Bystrici som si všimol, že Slovensku hymnu spievali predseda Národnej rady, aj predseda vlády SR, aj malé deti, len pani prezidentka bola ticho. Hanba na kvadrát.