Americké manévre a maniere

4. júna 2021, patriot, Nezaradené

Ve správach odznela informácia, že bulhársky majitel fabriky na repkový olej Marin Dimitrov podal žalobu na amerických vojákov.
Jako vysvitlo, títo machri zo 173. výsadkovej brigády sa zúčastnuvali vojenskych manévrov NATO pod americkým velením Swift Response na opusteném letisku pri juhobulharskej dedinke Češnegirovo, kde v plnej zbroji a návale bojového raušu vtrhli do súkromného objektu úplne mimo vytýčených préstorov cvičiska.
Za ukážkovú dezorientáciu parašutistov v teréne sa americké velvyslanectvo dodatečne ospravedlnilo. Jako vždy. Či úprimne, veďá tak akutrát sami. Já pochybujem. Viem svoje. Mna neošálá. Polla mna išli na betón svojím vycvičeným čuchom slepo vpred. Jak kdesi na zemeguli totižto títo údajní mierotvorcovie zaňuchajú ložisko ropy alebo plynu, hnedkaj sú tam. A už ho ochranujú. Aby ho nejakí zlodeji nečmajzli. Prv jako oni sami. Jako napríklad teraz v Sýrii, kde sa nikým nepozvaní zabarikáduvali jako na potvoru akurát pri bohatých ložiskách ropy, kerú nehoráznym spósobom kradnú zbedačuvanému národu počas nimi udržuvanej vojny.
To, že v tomto prípade ale došlo ku kolosálnemu omylu a zlyhániu ich popletených zmyslov, lebo šak išlo iba o repkový olej, sa zistilo až potom ve fabričke. Preto sa aj za to omluvili. Ešče ščastie, že sa pri tom nestrielalo, jako majú ve zvyku.
Dakujem za pozornost.