Založ si blog

Takto sa trafiť do kolena alebo, to sa len tak nevidí.

Stalo sa, aj sa môže stať; že sa človek môže trafiť flintou do kolena nešťastnou náhodou. Ale ak sa strelí vlastnou hlúposťou, jednak sa tomu nečudujem a ani ho neľutujem, pretože nemá robiť to, čomu nerozumie.
Včera vymenovala pani prezidentka za veľvyslanca v Saudskej arábii Michala Kováča ml., inak aj vlastným otcom omilosteného podvodníka a spolupáchateľa ďalšieho gaunera a podvodníka.
To, čo sa týmto stalo, jednoducho nemôžem pochopiť. Deň predtým, iba na základe neoverených SMS správ zatracuje štátnu tajomníčku ministerstva spravodlivosti a vyzýva na odstúpenie ju a každého, kto sa v nejakých SMS zjavil, aby vzápätí spravila takúto vec. Pozor, nikoho sa nezastávam a držím sa hesla “Padni komu padni”.
Je mi jasné, že tohto kvázi reprezentanta Slovenskej republiky vymenovala prezidentka na základe predloženého návrhu ministra zahraničných vecí a odobreného vládou SR. Jej právom je zrejme takýto návrh na vymenovanie aj odmietnuť. Navyše, keď sa tvári tak principiálne a nekompromisne voči osobám s pochybným podozrením, že boli v akomkoľvek vzťahu alebo styku so spolupáchateľom tohto pána veľvyslanca.
Mám silný dojem, že pani prezidentke ktosi (tuším aj kto a prečo) podal dobre nabitú flintu, ktorou sa trafila rovno do kolena, ak nie rovno medzi oči. Pretože ak toto nebezpečie tohoto dobre „zakopaného psa“ neodhadla sama prezidentka, mali jej tú flintu vyraziť z ruky jej draho platení poradcovia a ak to neurobili, mala by ich vyraziť ona sama. Inak je to všetko iba obyčajná komédia, či tragikomédia.

P.S. Dnes pri oslavavách SNP v Banskej Bystrici som si všimol, že Slovensku hymnu spievali predseda Národnej rady, aj predseda vlády SR, aj malé deti, len pani prezidentka bola ticho. Hanba na kvadrát.

No fúj v parlamente.

15.02.2024

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z [...]

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 186571x
Priemerná čítanosť článkov: 3520x

Autor blogu

Kategórie