Založ si blog

No fúj v parlamente.

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z vlasného vačku.
Z jenného takéhoto ozaj vydareného kanálového zasadánia sa v týchto dnoch objavili v mainstrajme zábery vyvolených zástupcov národa pri kerých už na prvý pohlad u normálneho občana vyvolajú čosik jako pochybnosti o ich charaktere, tak aj duševném stave.
Vypichnem teda námatkovo to, čo som videl na vlasné oči aj uši. Napríklad dramatický okamžik, ked henten kurací kožkár z Trnavy počas rozpravy došél rovno k pultu predsedajúceho, aby mu na mieste chrstél prámo do ksichtu, že neni na Kube ani kdesik inde a že je úchyl. V prvém momente som myslel, že hovorí o sebe, ale ked to aj zopakuval, že on je úchyl, teda, jakože ten predsedajúci, pochopil som, že to mysli skutečne nie na seba ale na neho, teda jako predsedajúceho podpredsedu. Parlamentu. Jakosik som to poplétel. Pri detailném pohlade som si ešče na fotke všimél, že si už podvedome nervózne popredku v páse chytil gace. Asi tušil, že by eventuélne jako minule móhel dostat do zubov a že by z nich móhel ufnukaný snád aj vyletet. K tomu ale naščastie pre neho už nedošlo. Dálej videt na momentke nevídanú preborníčku v skoku do reči, poslankynu J.B. Cigánikovú, jako neboráka predsedajúceho dorazila dorazit z opozičných pravicových lavíc v ruke se svojíma na prvý pohlad lacnýma škarpálama ze sekáča, keré šak obdaruvávaný s ohrnutým nosom pochopitelne radikálne odmietel očuchat a zebrat. Ze záznamu som si dálej ešče stačil zapamatuvat, že v čase, jako dotyčná sedela vella odmietača, čosik mu ščebotala, pričom kukla bokom a s desivým, srdcervúcim výkrikom “ Ježišmária, Matovič” vystrelila ze stoličky jako gula z flinty, zebrala roha a zdrhla kdesik z obrazu. Chudera, laknutá, evidentne vydesená tým pohladom, aj bosá, nedbajúc pritom na eventuálné lahké, potažmo nedajbože tažké traumatické zranenia, jako napríklad: šmyk a pád na hlavu s náslenným tažkým otrasom lebečnej dutiny, ukúsnutie jazyka, nakopnutý namaluvaný palec a iné oné, keré by takto pri bezhlavém úprku mohla kde ništ-tun ništ velice lahko utrpet.
Informatívné foto k popisuvanéj udalosti je videt tu dole a komplet záznam pre záujemcov je zaseky videt úplne kdesik inde. Doporučuval bych to ale kukat len divákom s naozaj vytrénuvanými nerváma na úrovni minimálne špiónov a agentov Štb, Stasi, Securitate atd., atd. Úplne vážne, móžu mi verit ale aj nemosá. Následky si šak ponesú sami a pójdu výlučne už len a len na ích triko.

No fúj. Moje nervy. To ból zaseky den.
Dakujem úctivo za pozornost, majte sa krásne a nehnevajte sa na mna, prosím ích pekne.

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

Achtung kurve.

13.09.2022

Ked som sa s partiú kamošov tesne po vyučení vybral cez cestovnú kanceláriu Československého svazu mládeže v mojém živote jakože na prvú zahraničnú cestu a to rovno do Nemeckej demokratickej republiky, nevedeli sme po nemecky ništ. Ale, aspon teda já som vedel, že ked tam kdosik na mna zrúkne halt, tak mám okamžite ostat stát. Dokopy sme vedeli ešče napríklad: achtung, [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 186883x
Priemerná čítanosť článkov: 3526x

Autor blogu

Kategórie