Založ si blog

Hanba ich fackuje.

Včerajšie rozhodnutie tejto naničhodnej svoloče, ktorá si opováží ešte zatiaľ stále hovoriť, že je vládou zastupujúcou občanov Slovenskej republiky touto cestou oznamujem, že ja osobne o to nestojím. Nevolil som vás, no rešpektoval som výsledky zmanipulovaných volieb pri ktorých sa Vám podarilo zmagoriť podstatnú časť marginalizovaných spoluobčanov na prázdne sľuby a tých, ktorí volili z nabulíkovaného trucu alebo aby bola údajne sranda. Tým posledným sa to podarilo a vyplnilo doslovne, lebo teraz majú tej srandy plný šerbeľ.
Dnes tu máme vďaka tomu vládu nekompetentných babrákov, samoľúbych egomaniakov, mafiánskych podržtašiek, plagiátorov, zlodejov, klamárov a v parlamente existencie o ktoré by normálny človek ani nezakopol. Ak sa tam dostali na hrbe nejakej straníckej kandidátky budiž, ako im však ktosi mohol dať ešte aj preferenčný hlas, to nepochopím. Hanba ich fackuje pri každom ich verejnom prejave.
Mám sedemdesiat sedem rokov, ale doteraz som sa tak za vládu nehanbil ako dnes.
Trio bezcharakterných USA análnych skialpinistov sa postavilo pred kamery aby ma presvedčovali, že ich zrazu čosi osvietilo a zistili, že na Ruskej ambasáde v Bratislave máme navyše troch špiónov, ktorých treba friško poslať domov. Nemám absolútne nič proti prejavom spolupatričnosti s občanmi Českej republiky, aby teda nedošlo k omylu. Ale ich diplomatický problém vyvolaný ich vládou a špionomániou pre doposiaľ riadne nevyšetrený vybuchnutý muničák spred siedmich rokov je čisto ich problém, ktorý sa prevalil po slaboduchých a unáhlených prejavoch predsedu vlády a ministra zahraničia a vyhostení ruských diplomatov z Prahy. Ak nečakali taký radikálny postoj zo strany Ruska, tak boli veľmi naivní. Skôr si myslím, že ho čakali a potom je otázka, prečo to urobili. Odpovedí je viac a každý rozumný človek vytuší odkiaľ vietor fúka. Smutné je však to, že česká vláda takto naivne skočila na špek a teraz očakáva, kto naskočí na ich utrhnutý vagón. Zatiaľ čo európske veľmoci zatiaľ iba súhlasne prikyvujú, naša vláda truhlíkov to zobrala zostra. Ani zbytočná ministerka a bábkoherečka nezostala verná svojej povesti a ozvala sa svojím zakotkodákaním, že “Nemôžeme pripustiť, aby agenti tajných služieb, ktorí sa tvária ako diplomati, porušovali zákony krajín, kde pôsobia. To, čo sa stalo v Českej republike, je absolútne neprípustné a týmto krokom – vyhostením troch ruských diplomatov – vyjadrujeme nielen solidaritu ku krajine, ktorá je nám najbližšia, ale posielame jasný odkaz, že nebudeme tolerovať neprípustné aktivity na našom území,“ bezdôvodne obviňuje ruských diplomatov z niečoho čo im nebolo dokázané. Ešte dobre, že ich zatiaľ neobvinili z výbuchu muničáku v Novákoch v marci 2007. A ak si hento trio a ich kumpáni myslia, že to Rusi nechajú len tak a nepošlú domov tiež našich, tak sa prepočítali a bude ich to mrzieť. To síce nepovedali, to hovorím ja.
A propo, vy kvázi vláda diletantov, budú teda v zmysle vašich vyhlásení aj tí naši diplomati čo pôjdu domov agenti tajných služieb a porušovatelia zákonov hosťujúcej krajiny, ktorí sa tak ako diplomati iba tvárili a Rusi by mali ich neprípustné aktivity na ich území tolerovať?
Ak sa to však týka vy táraji iba tých Ruských diplomatov tak amen vašej objektivite. A ak to takto pôjde ďalej, tak po vás a vašej lokajskej vláde ani pes neštekne. Tragédiou pre tento národ však bude to, čo tu po vás zostane.
Priznávam na záver, že som telom aj dušou patriot a ako Slovák za vzájomnú slovanskú spolupatričnosť, pacifista a rusofil. Pre tých, ktorým by to náhodou vadilo a chceli by mi to dať na javo v diskusných príspevkoch oznamujem, že mi to žily nedotrhá.
Ďakujem za pozornosť.

No fúj v parlamente.

15.02.2024

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z [...]

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 185741x
Priemerná čítanosť článkov: 3505x

Autor blogu

Kategórie