Založ si blog

Americké manévre a maniere

Ve správach odznela informácia, že bulhársky majitel fabriky na repkový olej Marin Dimitrov podal žalobu na amerických vojákov.
Jako vysvitlo, títo machri zo 173. výsadkovej brigády sa zúčastnuvali vojenskych manévrov NATO pod americkým velením Swift Response na opusteném letisku pri juhobulharskej dedinke Češnegirovo, kde v plnej zbroji a návale bojového raušu vtrhli do súkromného objektu úplne mimo vytýčených préstorov cvičiska.
Za ukážkovú dezorientáciu parašutistov v teréne sa americké velvyslanectvo dodatečne ospravedlnilo. Jako vždy. Či úprimne, veďá tak akutrát sami. Já pochybujem. Viem svoje. Mna neošálá. Polla mna išli na betón svojím vycvičeným čuchom slepo vpred. Jak kdesi na zemeguli totižto títo údajní mierotvorcovie zaňuchajú ložisko ropy alebo plynu, hnedkaj sú tam. A už ho ochranujú. Aby ho nejakí zlodeji nečmajzli. Prv jako oni sami. Jako napríklad teraz v Sýrii, kde sa nikým nepozvaní zabarikáduvali jako na potvoru akurát pri bohatých ložiskách ropy, kerú nehoráznym spósobom kradnú zbedačuvanému národu počas nimi udržuvanej vojny.
To, že v tomto prípade ale došlo ku kolosálnemu omylu a zlyhániu ich popletených zmyslov, lebo šak išlo iba o repkový olej, sa zistilo až potom ve fabričke. Preto sa aj za to omluvili. Ešče ščastie, že sa pri tom nestrielalo, jako majú ve zvyku.
Dakujem za pozornost.

No fúj v parlamente.

15.02.2024

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z [...]

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 186502x
Priemerná čítanosť článkov: 3519x

Autor blogu

Kategórie