Založ si blog

Parlamentný kanál.

Jennu vec teda furt nechápem. V televízore je videt už šelijaké kanále, jako napríklad pre rybárov, samé krimminálky aj krváky, s pesničkámi, ba ešče aj pre hentých erotomanov. Prečo ale do včílku v téjtok krajine nikoho nenapallo, teda okrem mna, aby fungoval v televízore aj kanál, kerý by ukazuval v jennom kuse prámé prenosy z našého parlamentu. Aj s funduvaným komentárom čerstvých absolventov masmediálnéj komunikácie. Téj časti diváckej obce, kerá má len trocha pocuchané nervy alebo už nervy na dranc, bych doporučuval kukat len úvod zasadánia, jako je prezentácia, aby tak získali aspon jaký-taký prehlad o tom, či sú tam šecci poslanci, kdo je absentér, kdo je na nákupoch ale ináč jakože na expertnéj erárnéj zahraničnéj ceste, kdo tam drichme, kdo tam len tak ledabolo vegetuje, kdo sa hrá s erárnym počítačom a vóbec, či tam čosik aj jakože robá. Jedine divákom s nerváma naozaj v absolútném porádku, jako aj záujemcom o službu ve špeciálnych jennotkách bych vrelo doporučuval sleduvat tentok kanál nonstop, jako ostrú prípravu na výcvik psychickéj odolnosti. Keby sa nedajbože stalo a by jakože nezasadali, lebo by mali údajne zaslúžené parlamentné prázniny alebo keby nemali dost igelitu aby sa ochranuvali pred kovidovú korónú, tak by vysielali z inakšého parlamentu, kde majú podobných exotov jako my. Aj ked fest pochybujem, že by sa snád vóbec ešče kdesik ve svete aj inde taký našél. Alebo by móhli furt dokola opakuvat reprízy parlamentných šarvátek pre pobavenie skalných. Jako príklady, bez toho abych kohosik menuval uvádzam: jako kdosik kohosik škrtí, hnusno si nadávajú do trtkov, potkanov, primitívov, do vrahov, plagiátorov, kdo je vačší zlodej, kdo komu nehal práznu špajzu, kohosik odvolávajú, hádajú, sypú na seba strékačky, pobehujú s plagátmi pred kecpultom, oblévajú sa a podobne. Jako keby sa už dávno nevedelo kdo je kdo.
Ten kanál by sa móhel rovno tak aj volat. Alebo napríklad aj Žumpa, čo ma akurát včíl z čista-jasna napallo. A ešče dávam do placu mój další, též taký bleskový, polla mna ale nepochybne konštruktívný nápad a čo zvlášt podčárkujem, že bez nároku na honorár, teda, že by sa o tom móhlo rozhodnút v oblúbeném všeludovém referende. Ludom by to pomóhlo. Henté prámé prenosy. Teda, aspon určite niekerým by móhli. Hnedkaj by videli na vlasné oči aj uši, komu ve volbách zaseky naleteli. Kdo sa nepoučil a ešče by mu to jakože nestačilo, ten si to móže v dalších volbách zopakuvat a z daní tých, čo tvrdo makajú, znova sponzoruvat cez poslanecký plat a platy jeho asistentov toho svojého hulváta a tlčhubu, kerému šecko uveril.
Já to vidím tak, ale šak sa móžem aj mýlit, že úroven volených zástupcov ludu aj ích asistentov rapínne upadá úmerne tomu, jako ím stúpajú gáže za ích mizerné zastupuvánie tohto zbedačuvaného národa.
To je ale šecko preto, lebo si ludie robá z volieb furt len srandu. Potom sa ale stane to, že sa do parlamentu aj vlády móžu dostat indivíduá, keré vyčínajú tak, jako keby vylézli akurát rovno z kanála.
A o tom to je.
Dakujem úctivo za pozornost a majte sa krásne.

No fúj v parlamente.

15.02.2024

Ze záberov uniklých z parlamentu som zistil, že okrem známych indivíduí kerí nikdy v hulvátsve nesklamali, sa objavili aj noví dorastenci. A tí sa už okato snažá tromfnút aj starých matadorov vyblakuváním jako napríklad: úchyláci, podržtašky, mafiáni, hanba, fúj a aj nazornými pomóckami ve forme plagátikov vymyslených údajne vlasnými hlavámi a zaplatených istotne z [...]

Trnavský kožkár narušil tlačovku.

14.09.2023

Ked som bol malý chalan chodil po našém meste jeden počerný chlápek, neviem odkál ból, na starém rozheganém aute a cez amplión vyrevúval, že “ kóóóžky, kupujem kóóóžky”. Ludie mu nosili k autu šelijaké kožky ze zajacov, aj čosik, čo sa na kožky ze zajácov v našich očách podobalo. Spokojnost bola po rokuvání o cene na oboch stranách a kožkár pokračoval za [...]

Nafukuvacie odstrašenie

10.06.2023

Toť, len nedávno ukazuvali v televízore jennu fintu, kerú českí koumáci vymysleli a hovorili, že jako si Rusi vystrielajú drahé rakety na ich lacné nafukuvacie atrapy raketometov a tankov. Čosik podobné tun už síce bolo za druhej svetovej vojny, ale vtedy neboli ani hentaké raketomety, ani hentaké moderné americké tanky. Na to došli až včileky akurátneky v Česku. Asi [...]

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 53
Celková čítanosť: 185701x
Priemerná čítanosť článkov: 3504x

Autor blogu

Kategórie